CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

Protectia Datelor cu Caracter Personal


APRIL Broker de Asigurare si Reasigurare SRL trateaza cu seriozitate dreptul la intimitate si protectia datelor cu caracter personal (denumite in continuare „datele”).

La data de 25 mai 2018 intra in vigoare si devin aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare "Regulamentul").

1. APRIL Broker de Asigurare si Reasigurare SRL , prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.

2. In functie de produsele si serviciile de asigurare pe care le-ati achizitionat prin intermediul nostru, datele pot fi de identificare si de contact (ex. nume si prenume, CNP, adresa, telefon, adresa de e-mail etc.), financiare (ex. tranzactii, conturi bancare, angajamente de plata etc.), de localizare etc.

3. Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate (ex.: ofertarea produselor de asigurare/ serviciilor de consultanta si asistenta in brokeraj , efectuarea raportarilor catre autoritatile competente, combaterea spalarii banilor, marketing direct – in situatiile in care ne-ati furnizat consimtamantul pentru acesta etc.) si in baza unui temei legal (ex. consimtamantul, executarea contractului, indeplinirea unei obligatii legale etc.).

4. Pastram datele Dumneavoastra doar atat cat este nevoie (ex. pe durata relatiei contractuale, la care se adauga o perioada suplimentara justificata in raport cu scopul prelucrarii).

5. Pentru a va putea furniza serviciile de ofertare a produselor de asigurare, consultanta si asistenta in brokeraj, datele pot fi transmise catre terti (ex. companii de asigurare , autoritati, furnizori de IT, curieri, etc.), care au obligatia legala sau contractuala de a va proteja datele.

6. Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (ex. cand sunt incomplete), dreptul de stergere a datelor, dreptul la restrictionarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor (ex. daca doriti sa le transmiteti altui operator), dreptul de a obiecta, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dreptul de a retrage oricand consimtamantul de marketing direct.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate la punctul 6, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata catre APRIL Broker de Asigurare si Reasigurare SRL, cu sediul în Bucuresti, sector 4, B-dul Regina Maria 36-38 sau pe email la adresa dpo@ro.april.com

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup