CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

ASIGURARI DE MALPRAXIS MEDICAL
pentru personalul medical, biologi, biochimisti, farmacisti


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Din multitudinea de tipuri de asigurari de malpraxis medical existente pe piata, APRIL va poate ajuta sa alegeti asigurarea ce acopera in cel mai inalt grad riscurile, la cele mai bune preturi. Puteti opta pentru asigurarea obligatorie cu protectie minimala, sau pentru una care sa va protejeze cu adevarat si sa acopere intr-o masura satisfacatoare si celelalte riscuri la care va expuneti prin natura meseriei (prejudicii de natura materiala aduse tertilor, vatamari corporale, deces).

Cati dintre dumneavoastra stiu (de exemplu) ca asigurarea minima ceruta de lege nu acopera riscul de a fi obligati de instanta sa platiti despagubiri morale?

APRIL colaboreaza cu majoritatea societatilor de asigurari de pe piata romaneasca. De asemenea detine propriul centru de daune specializat in asigurari medicale, ce deserveste si importante alte societati de asigurari. Putem spune cu adevarat ca avem o viziune de ansamblu completa si corecta asupra pietei asigurarilor de malpraxis medical, si ca va putem oferi polita de asigurare optima pentru conditiile dumneavoastra.

Societati de asigurare partenere APRIL: Allianz Tiriac, Generali, Groupama, Asirom, Gothaer, Omniasig, Carpatica, Astra, City Insurance, Euroins, Credit Europe Asigurari, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Lucrati cu noi si beneficiati de un serviciu complet:
consiliere privind asigurarea de malpraxis medical care vi se potriveste in cel mai inalt grad;
emiterea politei in cele mai bune conditii.

Solicitati o oferta de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181

Oferim conditii speciale atunci cand cea mai mare parte a personalului unui cabinet, al unei clinici sau al unui spital se asigura prin noi. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Malpraxisul medical este o eroare profesionala in exercitarea actului medical sau medico-farmaceutic care prejudiciaza pacientul si implica raspunderea civila a personalului medical si/sau a furnizorului de produse si servicii medicale. Asigurarea de malpraxis este obligatorie pentru personalul angrenat in activitati medicale.

In functie de categoria de personal medical si asimilat medical din care faceti parte, legea prevede limite minimale ale asigurarii. Se presupune ca acestea acopera pagubele materiale (costul tratamentelor pentru recuperarea prejudiciului – spitalizare, medicamente, transport, etc.). In practica acest cost este deseori depasit iar diferenta este imputata asiguratului. Din acest motiv va recomandam nivele superioare de asigurare, de la caz la caz. Pentru detalii si o oferta personalizata va rugam sa ne sunati, de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181

Asigurarea obligatorie de malpraxis medical nu asigura protectia in cazul in care instanta de judecata hotaraste despagubiri morale. Din acest motiv trebuie sa fiti atenti la politele de asigurare ce par a avea un pret mic – eventualele despagubirile morale raman in sarcina dumneavoastra. Cand achizitionati o polita de asigurare de malpraxis este intotdeauna recomandabil sa recurgeti la consultanta specializata.

Un alt subiect ce merita atentia dumneavoastra sunt clauzele de excludere invocate de asiguratori. In timp ce unele clauze se regasesc in orice polita, altele apar doar la anumiti emitenti. Este de preferat sa apelati la APRIL pentru a alege polita optima si a va pune in garda privind aceste situatii in care politele isi pierd valabilitatea!

Este mult mai usor si mai profitabil pentru dumneavoastra sa achizitionati asigurarea fiind asistat de un specialist. Ajutati-ne sa intelegem necesitatile dumneavoastra si va vom prezenta cele mai potrivite oferte!Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181

Doriti sa comandati prin formular o asigurare de malpraxis medical?

Lasati-ne numele si datele de contact, calificarea, profesia si activitatea actuala pentru care doriti sa va asigurati;
In maxim o ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte; Va recomandam o protectie care sa depaseasca minimul legal; in orice caz, va consiliem privind optiunile si va facem o oferta corespunzatoare;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup