CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN TURCIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Turcia este una dintre primele optiuni ale romanilor pentru vacante estivale in strainatate, iar vestigiile arheologice de pe teritoriul Turciei sunt cu adevarat remarcabile si fac obiectul a numeroase tururi si excursii. O asigurare medicala potrivita este garantia unui sejur linistit si fara surprize neplacute.

Orasele turcesti, in special capitalele de provincie au spitale (hastane) si majoritatea micilor orasele detin cel putin o clinica (klinik). Frecvent o parte din personalul acestora vorbeste limba engleza. Pe langa spitalele de stat (devlet hastanesi) exista numeroase clinici si spitale private, de foarte buna calitate.

In fiecare orasel veti gasi farmacii (eczane) dintre care unele sunt deschise si in week-end (nobetci eczanesi – farmacie de seviciu). Daca suferiti de o afectiune cronica este insa preferabil sa plecati cu medicamente la dumneavoastra pentru toata perioada deplasarii, si sa aveti o reteta la dumneavoastra care sa mentioneze diagnosticul si medicatia recomandata.

In Turcia puteti beneficia de servicii medicale contra cost inclusiv la spitalele si policlinicile de stat. Totusi, pentru o vacanta scutita de griji si de surprize financiare neplacute e de preferat sa incheiati o asigurare medicala de calatorie inainte de plecarea din Romania. Asigurarea trebuie incheiata pe o valoare de cel putin 30 000 Euro. Atentie, nu mai puteti incheia o astfel de asigurare odata ce ati intrat pe teritoriul Turciei!

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Turcia in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Turcia;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Deoarece climatul din Turcia poate fi solicitant, e de preferat sa nu exagerati cu expunerea la soare. Beti si mancati cu moderatie, si odihniti-va suficient.

In lunile fierbinti nu neglijati o buna hidratare. Beti apa imbuteliata preferabil din ora in ora. De multe ori simptomele unei usoare deshidratari (deranjamente stomacale, ameteli, diaree) pot fi confundate cu cele date de consumul de alimente alterate.

Multe probleme usoare de sanatate se pot datora exceselor alimentare sau consumului de alimente cu care nu sunteti obisnuit(a). In special in primele zile ale vizitei in Turcia, mancati mai putin decat de obicei, permitand sistemeului digestiv sa se acomodeze cu noile alimente.

Alegeti asigurarea medicala pentru calatoria in Turcia in asa fel incat sa acopere atat riscurile generale, cat si cele legate de activitatile specifice pe care vi le doriti. In zonele turistice sunt disponibile numeroase si atractive activitati optionale - ar fi pacat sa le ratati din lipsa unei asigurari corespunzatoare.

Sunati-ne si sfatuiti-va cu noi! Asigurarile de calatorie pentru Turcia au diferite acoperiri si excluderi, in conditiile unui sistem de asigurari de sanatate diferit fata de cel romanesc. Alegerea unei asigurari fara consultanta de specialitate nu este recomandata.

APRIL va pune la dispozitie mai multe planuri de asigurare medicala pentru Turcia. Sunati-ne! Daca intelegem necesitatile dumneavoastra, vom putea alege planul potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Turcia?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup