CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN SUA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Statele Unite ale Americii sunt singura natiune industrializata care isi bazeaza ingrijirea medicala de baza pe o industrie a asigurarilor orientata spre profit. Acest fapt, cumulat cu cresterea continua a preturilor serviciilor medicale si administrative fac din asigurarea sanatatii un subiect major pentru cetateanul american, si cu atat mai mult pentru cei ce viziteaza SUA.

In aceste conditii o asigurare medicala de calatorie, preferabil cat mai acoperitoare, este esentiala pentru ca vizita dumneavoastra in SUA sa nu se transforme intr-un dezastru financiar in cazul unei imbolnaviri sau accident. In lipsa unei asigurari corespunzatoare costurile cu asistenta medicala si spitalizarea pot ajunge cu usurinta la sume de ordinul zecilor si sutelor de mii de dolari!

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru SUA in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta in caz de eveniment,cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru SUA;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Asigurarile medicale de calatorie pentru SUA sunt disponibile in diferite forme, in functie de natura vizei (business, turist, student). Exista de asemenea asigurari pentru urgente medicale, asigurari ce includ si episoadele acute ale unor afectiuni cronice preexistente, etc. Acestea pot fi combinate in diferite planuri de asigurare, in functie si de varsta dumneavoastra. Alegerea unei asigurari potrivite nu este usoara.

APRIL va ajuta sa alegeti un plan de asigurare cu beneficii fixe, sau sa individualizati planul de asigurare flexibil pentru ca vizita dumneavoastra in SUA sa fie un succes. Sunati-ne si consultati-va cu noi, si va promitem cele mai bune oferte posibile!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru SUA?

Lasati-ne datele de contact, varsta si afectiunile preexistente, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte de planuri de asigurare cu beneficii fixe;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup