CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN SPANIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Spania este o destinatie frecventa pentru turistii romani, pentru vacante, in vizita la prieteni sau la rude, sau in calatorii de afaceri. In toate aceste situatii o asigurare medicala de calatorie este o idee foarte buna, deoarece va ofera liniste sufleteasca si protectie financiara.

In general o calatorie in Spania nu pune mari probleme de sanatate. Mancarea mai grea, cu ulei de masline, usturoi si alte condimente sau ceva mai mult vin pot genera usoare indispozitii – e recomandabil ca in primele zile de calatorie sa evitati excesele. Apa este buna, dar e de preferat sa o consumati imbuteliata. Pestele si fructele de mare trebuiesc consumate doar gatite. Daca ajungeti in sudul Spaniei, in special in primele zile limitati expunerea la soare.

Desi sistemul spaniol de sanatate este foarte performant, in lipsa unei asigurari medicale de calatorie potrivite nu veti avea acces la tratamente si interventii medicale decat la costuri exorbitante. O asigurare buna trebuie sa acopere accidentele, imbolnavirile, repatrierea medicala, precum si nevoile specifice – daca practicati anumite activitati sportive, sau daca aveti afectiuni cronice preexistente.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Spania in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Spania;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Sistemul spaniol de sanatate este foarte performant, dar pentru a beneficia de tratamente si interventii de calitate la un pret bun al asigurarii trebuie sa alegeti un plan de asigurare potrivit. Numeroase companii de asigurari au astfel de planuri – singura problema este selectia corecta a beneficiilor si excluderilor. APRIL va sta la dispozitie cu consultanta necesara, si va poate oferi asigurarea la un pret foarte bun!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Spania?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup