CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN RUSIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

De secole, Rusia a atras irezistibil calatori din intreaga lume. Tara a bogatiilor extraordinare si a saraciei extreme, a tiranilor cruzi si a mintilor stralucite, a ospitalitatii generoase si a birocratiei innebunitoare, a baletului minunat si a monstruozitatilor industriale, Rusia continua sa fascineze in egala masura azi ca si atunci.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Rusia in conditii avantajoase. Alegeti o vacanta relaxata stiindu-va protejati! Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Rusia;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Rusia ofera atat confort si civilizatie in marile orase, cat si natura salbatica si turism de aventura. Puteti vizita palate, biserici, muzee, puteti merge la spectacole, sau puteti explora faimoasele stepe, muntii, tundra inghetata. Va trebui sa alegeti un plan de asigurare diferit, in functie de tipul de vacanta preferat.

Asigurarile medicale de calatorie pentru Rusia au acoperiri si excluderi diferentiate, in conditiile unui sistem de asigurari de sanatate oarecum diferit fata de cele din Europa. Alegerea ocazionala a unei asigurari potrivite nu este usoara.

APRIL va ajuta sa alegeti un plan de asigurare cu beneficii fixe, sau sa individualizati planul de asigurare flexibil pentru ca vizita dumneavoastra in Rusia sa fie un succes. Sunati-ne si consultati-va cu noi, si va promitem cele mai bune oferte posibile!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Rusia?

Lasati-ne datele de contact, varsta si afectiunile preexistente, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup