CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN ITALIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Italia este o destinatie frecventa pentru turistii romani. Orasele incarcate de istorie, statiunile de ski, litoralul, atrag an de an mii si zeci de mii de turisti. In plus, foarte multi romani viziteaza rudele si prietenii din Italia, sau pleaca in calatorii de afaceri.

Pe teritoriul Republicii Italiene asigurarea medicala este obligatorie. Desi esxista forme minimale de asigurare valabile pe teritoriul UE (formularul E112 sau cardul european de asigurari sociale de sanatate), va recomandam cu tarie sa incheiati o asigurare medicala de calatorie pentru vizita dumneavoastra in Italia. Aceasta va da acces la tratamente si inteventii in caz de necesitate in unitati medicale de elita, de stat si private, care altfel v-ar costa extrem de mult. De asemenea puteti beneficia de repatriere sau de interventii specializate, in functie de tipul de plan de asigurare contractat.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Italia in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Italia;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Alegerea unui plan optim de asigurare este foarte importanta. Pe langa riscurile uzuale (imbolnaviri, accidente, urgente stomatologice, repatriere) puteti include riscuri de accidentare in cazul practicarii sporturilor de iarna sau daca sunteti pasionati de scufundari subacvatice; sau tratamente in cazul agravarii unor afectiuni cronice preexistente.

Numerosi asiguratori romani si internationali ofera asigurari medicale de calatorie pentru Italia - planuri fixe sau variabile, cu acoperiri si excluderi diferite si cu preturi de asemenea diferite. Alegerea unei asigurari potrivite nu este un lucru usor. Sunati-ne si consultati-va cu noi! Daca intelegem necesitatile dumneavoastra, vom putea alege planul de asigurare potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Italia?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup