CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE DE GRUP PENTRU CALATORII IN STRAINATATE


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Prin APRIL aveti acces la asigurari de grup in conditii avantajoase. Fie ca vorbim de un grup de angajati ce vor lucra pentru un timp in strainatate, fie ca vorbim de un grup ce se deplaseaza in vacanta sau pentru un eveniment extern, APRIL va ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Numerosi asiguratori isi asista clientii in dificultate prin call-center-ul APRIL.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii de grup;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Asigurarile medicale de calatorie de grup difera in functie de emitentul politei, de riscurile acoperite, de destinatie si prin prisma pretului Practic nu exista doua asigurari identice.

In aceste conditii alegerea unei asigurari de grup optime este o sarcina dificila pentru cineva care trebuie sa faca acest lucru ocazional. Este mult mai usor si mai profitabil pentru dumneavoastra sa achizitionati o asigurare de grup fiind asistat de un specialist.

Sunati-ne! Ajutati-ne sa intelegem necesitatile de asigurare ale grupului dumneavoastra si va vom prezenta cele mai bune oferte!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala de grup?

Lasati-ne datele de contact ale reprezentantului, o scurta descriere a grupului (marime, categorie de varsta), destinatia, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup