CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN GRECIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Daca vizitati Grecia (Republica Elena) o asigurare medicala de calatorie va va da acces la servicii medicale de urgenta, tratamente si interventii medicale precum si, daca este cazul, la asigurarea repatrierii, in conditii civilizate si fara sa scoateti din buzunar o avere. Asigurarea trebuie efectuata inaintea calatoriei si trebuie sa acopere riscurile de baza, dar si riscuri specifice daca intentionati de exemplu sa faceti scufundari in apele transparente ale Greciei.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Grecia in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Grecia;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Daca suferiti de afectiuni cronice va recomandam ca inaintea calatoriei sa va pregatiti cu medicamentele specifice tratamentului. De asemenea, o idee buna ar fi sa aveti cu dumneavoastra o scrisoare medicala continand diagnosticul si tratamentul recomandat, sau macar o reteta care sa mentioneze denumirea generica a medicamentelor prescrise.

Retineti ca in Grecia antibioticele se elibereaza numai cu reteta.

Asigurarile medicale de calatorie pentru Grecia au acoperiri diferentiate (beneficii si excluderi) iar preturile pot varia de la un asigurator la altul chiar si in cazul unor planuri de asigurare asemanatoare. Alegerea unei asigurari potrivite nu este intotdeauna simpla.

Pentru Grecia APRIL va pune la dispozitie mai multe planuri de asigurare selectate, cu beneficii fixe, precum si planuri variabile. Sunati-ne si consultati-va cu noi! Impreuna vom putea alege planul de asigurare potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Grecia?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup