CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN GERMANIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Germania are un inalt standard al asistentei medicate, dar retineti ca doar cateva zile de internare in spital plus cheltuielile medicale si administrative adiacente va pot scoate din buzunar cateva zeci de mii de Euro. Asta, daca nu aveti o asigurare medicala corespunzatoare.

In Germania puteti beneficia de unele servicii medicale minimale daca detineti un card european de asigurari sociale de sanatate; totusi, pentru o persoana responsabila aceasta nu este o optiune intrucat cardul nu garanteaza servicii medicale gratuite si nu asigura repatrierea de urgenta. De asemenea, cardul nu asigura plata in unitatile private, majoritare in Germania. Aveti nevoie de o asigurare medicala de calatorie.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Germania in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati internationale de asigurare, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Germania;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Desi Germania are un excelent sistem de sanatate, cheia de a ramane sanatos in vizita dumneavoastra este prevenirea. In special daca aveti afectiuni preexistente, planificarea va poate scapa de multe necazuri. Transportati medicamentele in ambalajul original, etichetate clar. O scrisoare medicala din partea medicului dumneavoastra, descriind afectiunile si tratamentul recomandat (inclusiv denumirea generica a medicamentelor) este de asemenea o idee buna.

Daca purtati ochelari sau lentile de contact luati cu dumneavoastra o pereche de schimb, precum si reteta de la oftalmolog.

Asigurarile medicale de calatorie pentru Germania au acoperiri diferentiate, in conditiile unui sistem de asigurari de sanatate diferit fata de cel romanesc. Alegerea ocazionala a unei asigurari potrivite nu este usoara.

APRIL va pune la dispozitie mai multe planuri de asigurare medicala pentru Germania, cu beneficii fixe sau adaptabile la situatia dumneavoastra. Sunati-ne! Vom alege impreuna planul de asigurare potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Germania?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei, mentionand de asemenea varsta si afectiunile preexistente;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte. La telefon veti putea opta pentru planuri de asigurare cu beneficii individualizate;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup