CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN FRANTA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Numerosi romani calatoresc in Franta in vacanta sau pentru calatorii de afaceri. O asigurare medicala de calatorie va ofera liniste sufleteasca si securitate financiara, pentru ca in cazul unui eveniment medical va permite interventii si tratamente de calitate, fara a trebui sa va goliti buzunarele si conturile.

Cardul european de sanatate va ofera o oarecare protectie in cazul urgentelor medicale, dar multe dintre servicii nu sunt nici complet gratuite, si nici neaparat de cea mai buna calitate. Solutia este o asigurare privata medicala de calatorie aleasa in functie de riscurile la care va expuneti si desigur, in functie de istoricul dumneavoastra medical.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Franta in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Franta;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

O buna asigurare medicala de calatorie pentru Franta trebuie sa acopere atat riscurile de baza (imbolnaviri, accidente, urgente stomatologice), cheltieli de repatriere, cat si riscuri specifice in functie de activitatile pe care le veti desfasura (parcurgerea unor trasee montane, catarari, ciclism/motociclism, scuba diving, etc.), precum si cele care tin seama de eventuale afectiuni cronice preexistente.

Este dificil de comparat produsele de asigurare ale diferitilor asiguratori, intrucat pachetele de beneficii si excluderi sunt de regula diferite, ca si preturile. Este de preferat sa apelati la profesionisti pentru a alege judicios.

APRIL va pune la dispozitie numeroase planuri de asigurare medicala pentru Franta, atat cu beneficii fixe cat si variabile. Sunati-ne si consultati-va cu noi! Impreuna vom putea alege planul de asigurare potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Franta?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup