CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN CANADA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Sistemul de asigurari de sanatate canadian (Medicare) este finantat public si operat de entitati de regula private. Pentru cetatenii canadieni serviciile de sanatate sunt in mare parte gratuite, iar guvernul canadian asigura calitatea serviciilor prin standarde federale.

Cand vizitati Canada aveti nevoie de o asigurare medicala Diferite planuri de asigurare sunt disponibile in functie de statutul dumneavoastra – turisti, studenti, angajati expatriati, imigranti – precum si in functie de afectiunile preexistente. Uneori familiile (minim trei membri) pot beneficia de reduceri.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Canada in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Canada;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Asigurarile medicale de calatorie pentru Canada au acoperiri diferentiate, in conditiile unui sistem de asigurari de sanatate diferit fata de cele din Europa. Unele beneficii vin la pachet cu excluderi. Sumele asigurate pot varia in limite largi. Alegerea ocazionala a unei asigurari potrivite nu este usoara.

APRIL va pune la dispozitie mai multe planuri de asigurare medicala pentru Canada. Sunati-ne si consultati-va cu noi! Comunicati-ne necesitatile dumneavoastra si vom alege planul de asigurare potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Canada?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei, varsta si afectiunile preexistente;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte de asigurare cu beneficii fixe;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup