CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN BULGARIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Bulgaria este una dintre cele mai solicitate destinatii de vacanta pentru romani, atat pentru litoral cat si pentru vacantele de iarna la ski (in special Bansko si Borovets). Orasele bulgaresti incarcate de istorie (Sofia, Plovdiv, Burgas, Velico Tarnovo, etc) atrag de asemenea numerosi turisti.

O asigurare medicala de calatorie pentru Bulgaria este o idee foarte buna, desi proximitatea geografica i-ar face pe unii sa trateze cu indiferenta acest subiect. E suficient insa sa ai o urgenta medicala pentru ca, in lipsa unei asigurari acoperitoare, vacanta sa se transforme intr-un cosmar.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Bulgaria acoperitoare si avantajoase. Colaborand cu numeroase societati internationale de asigurare APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Bulgaria;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

De cele mai multe ori, secretul de a te mentine intr-o buna stare de sanatate in timpul deplasarii in strainatate este preventia. In special daca suferiti de boli cronice e bine sa va luati de acasa medicatia corespunzatoare pentru toata perioada vizitei, iar o scrisoare medicala intr-o limba internationala (engleza, franceza, germana) descriind afectiunile de care suferiti si tratamentul recomandat, si pe care sa o luati cu dumneavoastra cand calatoriti in Bulgaria este o idee buna.

In Bulgaria toate orasele mari si in general toate localitatile mari au spitale de stat si policlinici la un standard acceptabil, iar in marile orase gasiti de asemenea spitale si clinici private excelente. O asigurare potrivita va poate oferi in caz de nevoie interventii si tratamente in cele mai bune conditii.

APRIL va pune la dispozitie mai multe planuri de asigurare medicala pentru Bulgaria. Sunati-ne si consultati-va cu noi! Daca intelegem necesitatile dumneavoastra, vom putea alege planul de asigurare cel mai potrivit, la cel mai bun pret!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Bulgaria?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup