CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 ASIGURARI MEDICALE PENTRU CALATORII IN AUSTRIA


Solicitati o oferta!

Sunati de Luni pana Vineri intre 9-17 la 021 201 90 63 int 123/181,
sau completati formularul si va contactam.

Austria este una dintre destinatiile favorite ale turistilor romani, atat vara cat si iarna. Si fie ca mergeti la ski, sa petreceti sarbatorile, sa vizitati orasele incarcate de istorie ale Austriei sau sa leneviti vara pe pajistile alpine, o asigurare medicala de calatorie bine aleasa va ofera liniste si siguranta.

Reteaua de sanatate austriaca este bine dezvoltata si repartizata uniform la nivelul landurilor federale. Tratamentele si interventiile sunt de cel mai inalt nivel, dar la un pret care poate cu usurinta sa va strice buna dispozitie. Asta, in lipsa asigurarii potrivite.

Prin APRIL aveti acces la asigurari medicale de calatorie pentru Austria in conditii avantajoase. Colaborand cu numeroase societati de asigurare internationale, APRIL va poate ajuta sa alegeti si sa achizitionati asigurarea potrivita, la cel mai bun pret!

Fata de alti asiguratori si brokeri, grupul international APRIL detine propria retea de asistenta la eveniment cu acoperire in peste 60 de tari, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Asiguratori puternici apeleaza la call-center-ul APRIL pentru a-si asista clientii in dificultate.

Lucrand direct cu noi veti beneficia de un serviciu complet:
consiliere privind conditiile asigurarii medicale pentru Austria;
emiterea politei;
organizarea serviciilor medicale;
plata serviciilor medicale.

Pe piata exista asigurari medicale de calatorie pentru Austria foarte diferite de la un asigurator la altul. Este important sa alegeti un plan de asigurare ale carui beneficii si excluderi se potrivesc cu tipul de vacanta la care va ganditi, si nu este asa de usor sa faceti asta in lipsa experientei.

APRIL va ofera acces la produse de asigurare performante (planuri de asigurare fixe si flexibile) care permit alegerea asigurarii potrivite, la cel mai bun pret. Sunati-ne si consultati-va cu noi!

Societati de asigurare partenere APRIL: Carpatica, Astra, Omniasig, City Insurance, Euroins, Gothaer, Credit Europe Asigurari, Asirom, Generali, Groupama, Allianz Tiriac, Uniqa, ABC Asigurari Reasigurari, CertAsig, ATE Insurance.

Doriti sa comandati prin formular o asigurare medicala pentru Austria?

Lasati-ne datele de contact, durata si scopul calatoriei;
In maxim 1 ora agentul APRIL analizeaza si va prezinta cele mai bune oferte;
Va livram polita in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 48 ore in restul tarii.

NUME si PRENUME
ADRESA EMAIL
TELEFON
MENTIUNI

  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup