CALL CENTER 24/7   +4021 201 90 30 
 
 

 BINE ATI VENIT LA APRIL ROMANIA!


APRIL Romania (fosta Coris Romania), membra a grupului international APRIL, ofera societatilor de asigurari servicii de asistenta a asiguratilor in cazul producerii unui eveniment asigurat, iar in calitate de broker ofera tuturor celor interesati produse performante de asigurare.

Servicii Corporate

Numeroase companii de asigurari isi asista clientii in dificultate prin intermediul APRIL Romania. Call-center-ul April ghideaza cu profesionalism asiguratii 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in momentele critice care urmeaza producerii unui eveniment asigurat.

Grupul APRIL extinde aria de acoperire la peste 60 de tari, prin 43 de birouri nationale si 150 de reprezentanti. Acoperirea globala si volumul activitatii plaseaza grupul pe unul dintre primele locuri in lume la serviciile de asistenta si de management a solicitarilor in cazul producerii unui eveniment asigurat. Aflati mai multe despre serviciile corporate APRIL Romania.

Brokeraj in asigurari

In calitate de broker APRIL Romania ofera pe langa produsele de asigurare ale asiguratorilor romani si pe cele ale asiguratorilor parteneri ai grupului APRIL, in conformitate cu directivele UE. Accesul la un mare numar de produse de asigurare ne permite sa va oferim asigurari adaptate nevoilor si solicitarilor dumneavoastra exprese. Vanzari directe la toate tipurile de asigurari.

De ce sa alegeti APRIL Romania

- Experienta indelungata in domeniul asistentei, precum si al brokerajului in asigurari si reasigurari;
- Extinderea serviciilor contractate catre intreaga Europa si nu numai, prin intermediul retelei CORIS International devenita APRIL, ce activeaza in mai mult de 60 de tari din intreaga lume;
- Controlul costurilor in organizarea prestarii serviciilor de asistenta prin negocierea unor tarife corespunzatoare;
- Alternative in selectarea furnizorilor de servicii prin contractarea mai multor retele;
- Alternative in plasarea riscurilor, atat in tara cat si in afara acesteia;
- Accederea prin intermediul prevederilor Directivei Uniunii Europene privind libera circulatie a serviciilor la produse de asigurare ale clientilor Grupului APRIL si punerea acestora la dispozitia clientilor pietii romanesti de asigurari.

 
  B-dul Regina Maria 36-38, sector4, Bucuresti, Romania. Tel: (+4021)201 90 30; Fax: (+4021)201 90 40; email: assistance@ro.april.com; asigurari@ro.april.com
    powered by Pozitron Grup